Se on menoa nyt, tunteet!




Moni on varmasti ehtinyt miettiä, mitä kuuluu Tunteiden Kierrätyspisteelle ja sinne tuoduille tunteille. Kierrätyspiste tosiaan kiersi syksyn aikana keräämässä poistettavia tunteita ja nyt on raportoinnin paikka. 

Piut & Pautin ihmettelytutkijat ilmoittavat ylpeästi, että kierrätys on onnistunut.
Kierrätyspiste sisältää neljä laatikkoa erilaisten tunteiden, ajatusten ja muistojen jakamiseen tai poistamiseen: 1. Kiertoon, 2. Museointi, 3. Energiajäte ja 4. Ongelmajäte. Lisää pisteen toiminnasta voi lukea edellisestä postauksesta

Piut & Pautin jätteidenkäsittelyvastaava kertoo, että jokaiselle keräyslaatikolle oli selkeä tarve. Suosituimmiksi kierrätysmuodoiksi paljastuivat ääripäät, eli Kiertoon-boksi sekä Ongelmajäte.

Uusiutuvaa energiaa tunteista

Energiajätteeksi ja ongelmajätteeksi luokitellut tunteet on asianmukaisesti hävitetty. Energiaksi tarkoitetut tuntemukset on jalostettu lämpöenergiaksi ja palautettu takaisin luonnon kiertokulkuun. Ongelmajätteen sisältämä energia on vapautettu maanpäällisistä tehtävistään ja muutettu kosmiseen muotoon. Tunteensa rohkeasti poistettavaksi tuoneet asiakkaat voivat siis huokaista helpotuksesta.

Poistettavan energiajätteen mukana vapautuu monenlaisia painavia tunteita, kuten surua, pelkoa, häpeää, epävarmuutta, väsymystä, riittämättömyyden tunnetta ja mustasukkaisuutta.

Ongelmajätteeseen tuotiin ahdistavia ja elämä rajoittavia tuntemuksia. Laatikko sisälsi erityisesti vihaa, mutta myös kateutta, katkeruutta, väkivaltaa ja epätoivoa. Tunteiden Kierrätyspisteen jalona tavoitteena on saada tätä kuormaa huomattavasti kevennettyä.

 
Huom! Obs!

Mikäli poistetut tunteet pyrkivät palaamaan omistajilleen, kannattaa kokeilla Piut & Pautin jätteidenkäsittelyvastaavan vinkkiä

”Annan tunteen tulla luokse ihan kokonaan, torjuttuna se saa vaan lisää puhtia itseensä. Tunne se koko kehossa, kuulostele ja tunnustele tunnetta. Muista, että et ole yhtä kuin tämä tunne. Kun se on kertonut sinulle asiansa ja saanut tulla tunnetuksi, voit laittaa sen jatkamaan matkaansa vapauteen. Toista niin monta kertaa kuin tarpeen.”

Katso tätä!

Osa asiakkaista koki tarpeelliseksi jakaa tunteensa museointilaatikon välityksellä. Museointi kirvoitti mielenkiintoisia muistoja, ajatuksia ja kokemuksia:

- Rakkauden hiipuminen
- Kiire
- Första smultronen av mamma!
- Ich möchte wieder nach Finnland kommen.
- Family and friends – pitäkää yhteyttä ja pitäkää yhtä!
- Sekavuus, kun ei saa unta, kun ei tiedä missä uni on; päänsä sisällä.


 
Tää on sulle!

No niin, Raportin loppukirsikkana kierrätämme satunnaisia makupaloja Kiertoon-laatikon runsaista, jaettaviksi tarkoitetuista tuntemuksista. Olkaa hyvät:

- Lapsenomainen ilo!
- Kannattaa haaveilla, haaveet voivat käydä toteen!
- Iloa siitä, että on saanut levätä ja kokeilla kaikkea… ja palata sitten töihin.
- Rakkaus luontoon.
- Lämmin kädenpuristus, kun tarvitset lohtua!
- Rakkaus elämään!
- Lämminhenkinen tunnelma
- Pienistä asioista nauttiminen. Muista tämä!
- Halataan muita yllättäen – vaikka 3 kertaa päivässä!
- Elämää ihanaa. Eteenpäin.

:-D

Pssst

Tunteiden Kierrätyspiste on valmiina palvelemaan tarpeen mukaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ihmettelytutkijoille postia osoitteeseen: piutetpaut(at)gmail.com. Kiitos!


Kommentit